Du er landet på Spand.dk, det helt rigtige sted at finde Aida isspand. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Aida isspand tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Aida Harvey isspand med tang

Sidste produkt på vores liste er Aida Harvey isspand med tang som vi har fundet til 99,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Harvey isspanden fra Aida er en eksklusiv tilføjelse til barbordet eller spisebordet.
Designet er tidløst og simpelt, og derfor passer spanden ind i det moderne såvel som klassiske hjem. Opbevar iskolde isterninger i bægret, og håndter de kolde klumper is…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Aida Isspand på listen er Aida Harvey isspand med tang fra KitchenOne.dk med en pris på 99.00. Billigste udvalgte Isspand er Aida Harvey isspand med tang som du kan købe for 99.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Aida Isspand data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Aida Isspand tilbud er opdateret i dag 30-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Isspand guides:

Fandt du ikke det rigtige Isspand blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Isspand: