Bedste Aida Isspand: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Spand.dk » Alle guides » Isspand » Aida Isspand

Du er landet på Spand.dk, det helt rigtige sted at finde Aida isspand. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Aida isspand tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Aida - Harvey Isspand Hank + Tang

1: Aida – Harvey Isspand Hank + Tang

Bedste pris: 80.00 hos KitchenOne.dk

Harvey isspanden fra Aida er en eksklusiv tilføjelse til barbordet eller spisebordet. Designet er tidløst og simpelt, og derfor passer spanden ind i det moderne såvel som klassiske hjem. Opbevar iskolde isterninger i bægret, og håndter de kolde klumper is… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Dyreste Aida Isspand på listen er Aida – Harvey Isspand Hank + Tang fra KitchenOne.dk med en pris på 80.00. Billigste udvalgte Isspand er Aida – Harvey Isspand Hank + Tang som du kan købe for 80.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Aida Isspand vi har fundet koster i gennemsnit 80 kr.
Ovenstående Aida Isspand data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Emmalys). Alle Aida Isspand tilbud er opdateret i dag 26-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Isspand guides:

Fandt du ikke det rigtige Isspand blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Isspand:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Spand.dk

Mere med Aida:

Er du vild med Aida, men Isspand var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Aida: