Spand.dk: Find blandt 1633 Produkter | 20 Kategorier | 82 Brands | 135 Forhandlere

Bedste Rosendahl Isspand: Se top 1

(Opdateret juni 2023)

Vi har fundet den bedste Rosendahl isspand på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Rosendahl Grand Cru isspand rustfrit stål, 90 cl.

  Hvorfor vælge Rosendahl Grand Cru isspand rustfrit stål, 90 cl.?

  Rosendahl Grand Cru isspand Ø16 cm er en elegant og stilfuld isspand i rustfrit stål, som er en fremragende tilføjelse til Grand Cru-kollektionen. Den har en kapacitet på 90 cl., hvilket gør den ideel til at opbevare is til dine drinks både i hverdagen og til festlige lejligheder. Med sit enkle og ikoniske design er isspanden perfekt til at kombinere med andre Grand Cru glas og stel.

  Isspanden har et smart designet låg med tre rum til at opbevare eksempelvis citron eller mynte, hvilket giver dig mulighed for at tilføje ekstra smag til dine drinks. Derudover er der skabt plads til is-tangen, så den altid ligger klar ved låget, hvilket gør det nemt og praktisk for dig at servere dine drinks.

  Rosendahl Grand Cru isspand er fremstillet i rustfrit stål og er af høj kvalitet. Den er velegnet til hverdagsbrug såvel som festbrug og er en holdbar og pålidelig løsning til at opbevare is på en elegant måde. Det skal dog bemærkes, at isspanden ikke tåler pudsemiddel eller tur i opvaskemaskinen.

  Alt i alt er Rosendahl Grand Cru isspand Ø16 cm et smukt og funktionelt produkt, der vil tilføje et strejf af elegance til din borddækning og gøre det nemt for dig at servere kolde drinks med stil.

  Rosendahl Grand Cru isspand Ø16 cm Smukt udformet Grand Cru-isspand fra Rosendahl i højglans stål og ABS. Isspanden måler 15 cm i højden og har en diameter på 11,5 cm. Det skarpskårede klassiske Grand Cru-design gør den cool og elegant. Isspanden kommer m

  Andre mærker af isspande

  På vores liste her har vi samlet de Rosendahl bedste isspande på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige isspand til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top