Bedste Stelton Isspand: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Spand.dk » Alle guides » Isspand » Stelton Isspand

Du er landet på Spand.dk, det helt rigtige sted at finde Stelton isspand. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Stelton isspand tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Stelton - Arne Jacobsen Isspand 1 L

1: Stelton – Arne Jacobsen Isspand 1 L

Tilbud: Kun 1699.00 999.00 hos Coop.dk. Spar 700 kr. / 41 %

Den flotte og stilfulde isspand kan rumme 1 l. Den er udført i rustfrit stål. Stelton isspanden passer perfekt sammen med resten af Cylinda Line serien.Gør en helt unik med personlig gravering.Den flotte og stilfulde isspand kan rumme 1 l. Den er udført i… læs mere hos Coop.dk >>

Dyreste Stelton Isspand på listen er Stelton – Arne Jacobsen Isspand 1 L fra Coop.dk med en pris på 999.00. Billigste udvalgte Isspand er Stelton isspand – Collar som du kan købe for 399.00 hos Coop.dk. Forskellen på de to priser er 600 kr. – de 2 Stelton Isspand vi har fundet koster i gennemsnit 699 kr.
Ovenstående Stelton Isspand data og priser er hentet fra 4 butikker (Coop.dk, Coolshop.dk, Erling Christensen Møbler, Guldsmed Østergaard). Alle Stelton Isspand tilbud er opdateret i dag 26-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Isspand guides:

Fandt du ikke det rigtige Isspand blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Isspand:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Spand.dk