Du er landet på Spand.dk, det helt rigtige sted at finde Orrefors isspand. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Orrefors isspand tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Orrefors City isspand

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Orrefors City isspand” fås til 759,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Nyd iskolde cocktails sammen med dine gæster og slip for konstant at gå mellem selskabet og fryseren for at hente isterninger.
Denne elegante isspand fra Orrefors er fremstillet af detaljeret udskåret blyfri krystal med et enkelt håndtag af rustfrit stål….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Orrefors Street Isspand

Sidste produkt på vores liste er Orrefors Street Isspand som vi har fundet til 909,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne isspand tilbyder dig den luksus at nyde dine gæsters selskab uden at løbe frem og tilbage mellem dem og fryseren.
Isspanden bærer det elegante og maskuline design, som er karekteristisk for Jan Johanssons Street-kollektion.
Med stringente linjer, ba…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Orrefors Isspand på listen er Orrefors Street Isspand fra KitchenOne.dk med en pris på 909.00. Billigste udvalgte Isspand er Orrefors City isspand som du kan købe for 759.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 150 kr.
Ovenstående Orrefors Isspand data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Orrefors Isspand tilbud er opdateret i dag 30-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Isspand guides:

Fandt du ikke det rigtige Isspand blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Isspand: