Bedste Skalflex Spand: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Spand.dk » Alle guides » Spand » Skalflex Spand

Du er landet på Spand.dk, det helt rigtige sted at finde Skalflex spand. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Skalflex spand tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Skalflex reparationsbeton - spand med 5 kg.

1: Skalflex reparationsbeton – spand med 5 kg.

Tilbud: Kun 79.95 67.95 hos Homeshop.dk. Spar 12 kr. / 15 %

Skalflex Reparationsbeton Skalflex Reparationsbeton er en mikroforstærket beton med en meget høj slidstyrke. Anvendes til reparation af beton på gulve, lofter, trapper, sokler og vægge i lagtykkelser op til 80 mm. Velegnet til mindre reparationer både ude… læs mere hos Homeshop.dk >>

Dyreste Skalflex Spand på listen er Skalflex reparationsbeton – spand med 5 kg. fra Homeshop.dk med en pris på 67.95. Billigste udvalgte Spand er Skalflex reparationsbeton – spand med 5 kg. som du kan købe for 67.95 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Skalflex Spand vi har fundet koster i gennemsnit 67.95 kr.
Ovenstående Skalflex Spand data og priser er hentet fra 2 butikker (Homeshop.dk, Davidsenshop.dk). Alle Skalflex Spand tilbud er opdateret i dag 26-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Spand guides:

Fandt du ikke det rigtige Spand blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Spand:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Spand.dk