Du er landet på Spand.dk, det helt rigtige sted at finde Skalflex spand. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Skalflex spand tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Skalflex lyn-cement – spand med 5 kg.

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Davidsenshop.dk.

Her kan “Skalflex lyn-cement – spand med 5 kg.” fås til 139,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lyncement Skalflex Lyn-cement er en ekstrem hurtighærdende mørtel til omgående fiksering af rør, bolte og lignende, samt til reparation af f.eks.
beton, mursten og slidlag.
Anvendes også til spartling af mindre revner og huller i gulve og på vægflader.
Id…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Skalflex reparationsbeton – spand med 5 kg.

Sidste produkt på vores liste er Skalflex reparationsbeton – spand med 5 kg. som vi har fundet til 119,- hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Skalflex Reparationsbeton Skalflex Reparationsbeton er en mikroforstærket beton med en meget høj slidstyrke.
Anvendes til reparation af beton på gulve, lofter, trapper, sokler og vægge i lagtykkelser op til 80 mm. Velegnet til mindre reparationer både…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Dyreste Skalflex Spand på listen er Skalflex lyn-cement – spand med 5 kg. fra Davidsenshop.dk med en pris på 139.95. Billigste udvalgte Spand er Skalflex reparationsbeton – spand med 5 kg. som du kan købe for 119.00 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 20.95 kr.
Ovenstående Skalflex Spand data og priser er hentet fra 1 butikker (Davidsenshop.dk). Alle Skalflex Spand tilbud er opdateret i dag 30-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Spand guides:

Fandt du ikke det rigtige Spand blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Spand: