Bedste Leifheit Spand: Se top 3 (opdateret maj 2022)

Spand.dk » Alle guides » Spand » Leifheit Spand

Du er landet på Spand.dk, det helt rigtige sted at finde Leifheit spand. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Leifheit spand tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Leifheit - Spand Combi 12 L.

3: Leifheit – Spand Combi 12 L.

Bedste pris: 49.95 hos Emmalys

12 Liters spand til vridning af din picobello eller anden Gulvvasker/ moppe.Universal spand, kan bruges til alt…. læs mere hos Emmalys >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 26. maj:

Dyreste Leifheit Spand på listen er Leifheit Classic Color Edition Gulvmoppe m. Spand fra Plusshop.dk med en pris på 99.00. Billigste udvalgte Spand er Leifheit Picobello Spand – 12 liter som du kan købe for 39.00 hos Plusshop.dk. Forskellen på de to priser er 60 kr. – de 3 Leifheit Spand vi har fundet koster i gennemsnit 62.65 kr.
Ovenstående Leifheit Spand data og priser er hentet fra 2 butikker (Plusshop.dk, Emmalys). Alle Leifheit Spand tilbud er opdateret i dag 26-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Spand guides:

Fandt du ikke det rigtige Spand blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Spand:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Spand.dk

Mere med Leifheit:

Er du vild med Leifheit, men Spand var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Leifheit: