Du er landet på Spand.dk, det helt rigtige sted at finde InnovaGoods affaldsspand. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle InnovaGoods affaldsspand tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dobbelt affaldsspand med låg fra Innovagoods

  • Dagens pris: 199,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 279,-, nu kun 199,-.
    Du sparer 80 kr. / 28 %
  • Fundet hos eStore DK
  • Mærke: InnovaGoods

Sidste produkt på vores liste er Dobbelt affaldsspand med låg fra Innovagoods som vi har fundet til 199,- hos eStore DK.

Forhandlerens beskrivelse:
En praktisk, dobbelt skraldespand, der muliggør affaldssortering for at lette miljøvenlig genbrug.
Skraldespanden har to rum med en kapacitet på 7.5 L hver.Denne skraldespand har en smart skillevæg indeni, der skaber to separate rum. Det gør det nemt at sortere forskellige typer materialer korrekt og skelne fx – papir og plastik.
Opdeleren kan også tages af, så skraldespanden kan bruges som en enkelt beholder med en kapacitet på 15 L.
Skraldespanden har et diskret design, der gør, at den passer ind i flere forskellige miljøer og lågene åbnes nemt ved at trykke på dem.- To separate rum- Gør det nemt at genbruge affald- Låg, der åbnes ved at trykke på detSpecifikationer: Farve: GråMateriale: PlastMål: ca. 29 x 33 x 21 cmVolumen: 15 LPakken Indeholder: 1x Skraldespand…

Se hos eStore DK ❯❯

Dyreste InnovaGoods Affaldsspand på listen er Dobbelt affaldsspand med låg fra Innovagoods fra eStore DK med en pris på 199.00. Billigste udvalgte Affaldsspand er Dobbelt affaldsspand med låg fra Innovagoods som du kan købe for 199.00 hos eStore DK. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående InnovaGoods Affaldsspand data og priser er hentet fra 1 butikker (eStore DK). Alle InnovaGoods Affaldsspand tilbud er opdateret i dag 30-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Affaldsspand guides:

Fandt du ikke det rigtige Affaldsspand blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Affaldsspand: