Du er landet på Spand.dk, det helt rigtige sted at finde Georg Jensen isspand med tang. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Georg Jensen isspand med tang tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Georg Jensen Sky Isspand med tang

  • Dagens pris: 848,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: Georg Jensen

Sidste produkt på vores liste er Georg Jensen Sky Isspand med tang som vi har fundet til 848,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne isspand fra Georg Jensen er en del af den eksklusive SKY serie, der producerer barredskaber i et forenkelt formsprog.
Isspanden er udført i blankpoleret, rustfrit stål, og den leveres desuden med en praktisk tang, der gør det nemt at fylde glasset m…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Georg Jensen isspand med tang i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Georg Jensen isspand med tang:

Dyreste Georg Jensen Isspand med tang på listen er Georg Jensen Sky Isspand med tang fra KitchenOne.dk med en pris på 848.00. Billigste udvalgte Isspand med tang er Georg Jensen Sky Isspand med tang som du kan købe for 848.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Georg Jensen Isspand med tang vi har fundet koster i gennemsnit 848 kr.
Ovenstående Georg Jensen Isspand med tang data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Guldsmed Østergaard, Emmalys). Alle Georg Jensen Isspand med tang tilbud er opdateret i dag 15-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Isspand med tang guides:

Fandt du ikke det rigtige Isspand med tang blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Isspand med tang: